Ifiklub Isztiméren

Így kezdödött...

Végre megint felcsillant a remény, kis falunk számára a továbblépésre. 2007 tavaszán megalakult az első Ifjúsági klub Isztiméren. A kezdeményezés neglepően sikeres volt. Az első összejövetelen megjelent a falu ifjúságának jelentős része köztük a fiatalok legfőbb hangadói is.

Az első megbeszélés témáját a működési szabályok, a részvételi feltételek, a jövőbeni tervek valamint a klubnapok időpontjának egyeztetése képezte. A kezdeményezés az ifjúság összefogására égyedűlálló a faluban. Mindeddig a Teleházon kívül semmilyen lehetőség nem kínálkozott a szórakozásra, kapcsolatteremtésre. Isztimér elöregedése többek között ennek is köszönhető volt. A fiatalos mentalitás és életkedv mindekire jó hatással lesz. Remek lehetőség nyílik a kikapcsolódásra, sportolásra, szórakozásra. Ezek mellett a klubtagság különböző kedvezményekre is feljogosít a Teleházban, vagy más egyéb rendezvényeken. S

emmiképp nem feledkezhetünk el viszont a Klub valódi céljáról, ami a jövő nemzedék együtt tartása és helyes irányba terelése a felnőtt élet felé vezető rögös úton. Remélhetőleg az ifjúság összefog es a Klub zavartalanul működhet, értékes tapasztalatokkal gazdagítva ezáltal a község lakosságát.